Monday, May 25, 2009

Ayam Percik Ciptaan Sendiri...


Jeng..jeng..lama tul xberupdate blog...
Ni nk kongsi sket..bila time rajin datang mulalah nk rse buat mkanan yg sedap2..
Citer ni..citer last week punya, tp al-maklum la ng kesibukan aku nii, walaupon "full time house wife " tp mse tu mmg xberkesempatan utk mhapdet blog !!!
aku pon xtaw nape..hahaha...ok..ok..lupakan psl nii...ni nk citer psl aym percik ..
Bgn jer td tdo, aku terkejut..rupanya mlm td aku mimpi aym percik..Maklum la duk KL lama xjumpe aym percik yg sedap2..bgn jer dr tdo aku pon cepat2 pg beli aym..Ari tu jg..sekor aym abis kami anak beranakk mkn !!...SEdap Giler !!! wakakakka...NK TRY resepi aku !! PM aku OK..muhahahhaa..



NI aku ley abskan sorang jer..wakakakka



11 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cantik menarik tertarik ko mmg the BOMM..
    dap nye wehhhh.... bile nak wat makang2 nih

    ReplyDelete
  2. cptaan sndr pon dah ok la tu asalkan tekak blh terima...

    ReplyDelete
  3. wow...rajin tepek masakan dah skrang.. sedap ayam tu..i likeeee

    ReplyDelete
  4. wei cek mek!!! mmg menarik ooo ayam percik kau ni. nampak cam beli la pulak...isk!

    ReplyDelete
  5. wau ayam percik..ko masak sure sedapkan sara?? teringin nak makan masakan ko..kalau aku peknen haruss ko masakkan utk aku..kaaaaahh

    ReplyDelete
  6. a'ah la..npk cam beli jer...gebus lak tu ayam ko...hehehe

    ReplyDelete
  7. weh..nape x ajak aku dtg mkn ni!!!!!!sodap weh ayam percik..teringat mase bulan pose..heheh

    ReplyDelete
  8. wei kalau teoek makanan sedap2 tu, tepekla sekali dgn resepi...wakakakaa

    ReplyDelete
  9. dap er..leh ler bg resepi..niway slm perkenalan..

    ReplyDelete
  10. Salam.. syoknye ayam percik. dpt ratah seketol besaq raye la... :)

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete